Tarjoilija, Pancho Villa Turku

Etsimme Turun Pancho Villa- ravintolaan tarjoilijaa, tunteja tarjolla vähintään 90h/3vko.

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia ja muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.

Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet

Nautitko työstä asiakaspalvelussa, olet reipas ja hymy ei hyydy kiireessäkään?

Sinulla on varavastaavan pätevyys, kokemusta itsenäisestä työskentelystä sekä lautastarjoilusta ja olet ahkera työntekijä, joka joustaa tarvittaessa? Somen päivitys taidot ovat plussaa. Kaikkea ei tarvitse osata, perehdytämme sinut työhön alusta asti.

Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri oikea henkilö Pancho Villan iloiseen ja ahkeraan tiimiin!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät etenemismahdollisuudet. Työntekijäetuina mm. epassi sekä bonusjärjestelmä.

 

Työssä vaaditaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Olethan valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Hakemukset ja CV: hakemukset@raflarekry.fi

Sähköpostiin aihe: Tarjoilija Turku