Kokki, Pancho Villa Ideapark, Lempäälä

Etsimme Lempäälään kauppakeskus Ideaparkiin kokkia, tunteja tarjolla vähintään 60h/3vko. Mahdollisuus työskennellä myös muissa Pirkanmaan Panchoissa sekä halutessasi lähteä reissaamaan muihin Panchoihin ympäri Suomen.

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia sekä muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.
Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Oletko ahkera, ruoanlaittoa rakastava keittiön ammattilainen, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaan? Olet joustava, sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Haluaisit oppia uutta, tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Ymmärrät, että ravintolassa tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen ja ei tuota vaikeuksia poiketa salinkaan puolella auttamassa tarpeen tullen?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri oikea henkilö Pancho Villan iloiseen ja ahkeraan tiimiin!

Työssä vaaditaan hygieniapassi.
Olethan valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Laita hakemus + CV:  hakemukset@raflarekry.fi

Aihe: Kokki Ideapark